Istorijat kluba

Auto Moto Karting Klub Divlji je osnovan 1999. godine. Osnivač i predsednik kluba je Nenad Petrović - Shone. Klub broji 8 takmičara koji su zastupljeni u svim kalasama. Takmičari su tokom vremena postizali vrhunske rezultate.

Organizacija trka

Auto moto karting klub divlji ima izuzetno dugu tradiciju u organizaciji moto trka. Organizatori smo moto trka na Beranovcu kod Kraljeva od 2000. godine i tu tradiciju uspešno iz godine u godinu nastavljamo.

Za uspešu organizaciju trka pored svega treba imati i prijatelje, nekako je grubo reći sponzore, koji zajedničkim naporima pomažu u organizaciji moto trka i popularizaciji ovog sporta u Srbiji. Veoma je važno sponzorisati moto sport u srbiji obzirom da je motociklizam i moto privreda u velikom razvoju, tako da se na najbolji način možete približiti potencijalnim klijentima i iz tog razloga mi želimo da uvedemo u svet motociklizma što veći broj kompanija.

Naš odnos sa sponzorima je obostrano uspešan, jer veliku medijsku pažnju koju privlače moto trke putem televizija, radio stanica, interneta i šampanih medija može se iskoristiti za promovisanje novih proizvoda i usluga preko raznih konferencija za medije.

Za organizaciju ovako velikog događaja kao što je moto trka važno je imati partnere i sponzore na koje se možemo osloniti a sa druge strane naši saveti i iskustvo u moto svetu su važni svakoj kompaniji i preduzeću za distribuciju moto proizvoda i bliži kontakt sa ljubiteljima motocikala. Zato je naša saradnja sa svim našm sponzorima uspešna i obostrana.


 

Moto trka Nagrada Kragujevca 2010.

25.09.2010.

Posle dugo godina Kragujevac je ponovo domaćin moto trka. Posle 50 godina u Kragujevcu se 2. i 3. oktobra ponovo organizuje kružna moto trka čime se vraća ovaj sport u grad koji je uvek znao da podrži trkače i organizuje dobre trke...

 

 
               
 
  Copyright © 2006-2009 by Divlji racing. Sva prava zadržana. Created by IMS