Auto moto karting klub divlji ima izuzetno dugu tradiciju u organizaciji moto trka. Organizatori smo moto trka u Srbiji od 2000. godine i tu tradiciju uspešno iz godine u godinu nastavljamo sa jednim ili dva takmičenja u jednoj takmičarskoj sezoni.

Za uspešu organizaciju trka pored svega treba imati i prijatelje, nekako je grubo reći sponzore, koji zajedničkim naporima pomažu u organizaciji moto trka i popularizaciji ovog sporta u Srbiji. Veoma je važno sponzorisati moto sport u srbiji obzirom da je motociklizam i moto privreda u velikom razvoju, tako da se na najbolji način možete bribližiti potencijalnim klijentima i iz tog razloga mi želimo da uvedemo u svet motociklizma što veći broj kompanija.

Naš odnos sa sponzorima je obostrano uspešan, za organizaciju ovako velikog događaja kao što je moto trka važno je imati partnere i sponzore na koga se možemo osloniti a sa druge strane naši saveti i iskustvo u moto svetu su važni svakoj kompaniji i preduzeću za distribuciju moto proizvoda i bliži kontakt sa ljubiteljima motocikala.

Moto Trke privlače veliku medijsku pažnju putem televizija, radio stanica, interneta i šampanih medija koja se može iskoristiti za promovisanje novih proizvoda i usluga preko raznih konferencija za medije.

Zato je naša saradnja sa svim našm sponzorima uspešna i obostrana!

Zahvaljujemo se svim sponzorima koji su nas pordžavali tokom ovih godina i pozivamo sve zainteresovane koji žele da daju svoj doprinos u organizaciji trka i popularizaciji moto sporta da nam se jave jel zajedničkim snagama ćemo sigurno biti jači.


Moto trka Nagrada Kragujevca 2010.

25.09.2010.

Posle dugo godina Kragujevac je ponovo domaćin moto trka. Posle 50 godina u Kragujevcu se 2. i 3. oktobra ponovo organizuje kružna moto trka čime se vraća ovaj sport u grad koji je uvek znao da podrži trkače i organizuje dobre trke...

 

 
               
 
  Copyright © 2006-2009 by Divlji racing. Sva prava zadržana. Created by IMS