Moto Servis Šone Sport je zvanično počeo sa radom 1999. godine kada je osnovan Auto Moto Karting Klub Divlji. U početku za potrebe takmičara kluba, priprema motorcikala za treninge i takmičenja. Tokom vremena se servis razvijao a iskustva sticana tokom trka, što kod nas i širom Evrope doprinelo je da naš servis postane jedan od najboljih moto servisa u ovom delu Srbije.

Servisiranje motocikla u našem servisu se odvija po najvišim standardima i uz najsavremeniju opremu, a sve to uz nadzor našeg višestrukog šampiona Srbije – Nenada Petrovića Šoneta. Pored toga, naš servis je detaljno razradio plan održavanja vašeg motorcikla kako bi performanse bile dovedene do maksimuma, a pritom vodeći računa da uz minimalnu nadoknadu imate maksimalni užitak.

U sklopu servisa postoji i šlep služba koja raspolaže sa profesionalnim i iskusnim kadrom, koja za najkraće moguće vreme organizuje pomoć na putu, kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

Početkom 2009. godine u sklopu moto servisa otvoren je salon moto opreme i delova, koji predstavlja izložbeni prostor partnera i sponzora koji su svojim delom prisutni kako kao podrška na trkama tako i u radu servisa.

U ponudi su delovi i moto oprema renomiranih svetskih proizvođača poput klavitetnih ulja francuskog proizvođača Ipon, kaciga X-lite, Nolan, Grex i HJC, guma Pirelli, Metzeler i Dunlop, Kofera i torbi Kappa, auspuha Akrapović, Joshimura, Leo Vince i Arov, kao i veliki izbor jakni, rukavica i ostale opreme za motocikliste.

Cilj nam se da svim vozačima motocikala na jednom mestu ponudimo kompletnu uslugu od šlep službe preko servisiranja i prodaje rezervnih delova do kompletne opreme potrebne jednom motociklisti.

Kako na trkama tako i u poslu se uvek trudimo da budemo prvi i najbolji, o čemu najbolje govore naši rezultati i zadovoljne mušterije i partneri.

Dođite i uverite se u kvalitet naših usluga!

Posetite nas na sajmu Auto Expo 2009

24.11.2009.
 

Posetite nas na Sajamu automobila i autokompo-nentistike ’’AUTO EXPO 09’’ od 25. do 29. novembra 2009. u Kragujevcu.....
 

 
           
 
  Copyright © 2006-2009 by Divlji racing. Sva prava zadržana. Created by IMS