Poštovani kupci

Vaš motocikl u našem servisu će biti servisiran po najnovijoj tehnologiji uz najsavremeniju kontrolu i kvalitet, a sve to uz nadzor našeg najboljeg motocikliste u Srbiji – Nenada Petrovića Šoneta.

Pored toga, naš servis je detaljno razradio plan održavanja vašeg motocikla kako bi performanse bile dovedene do maksimuma, a pritom vodeći računa da uz minimalnu nadoknadu imate maksimalni užitak. Zato savetujemo da redovno održavate i obavljajte redovne servise na Vašem motociklu.

U našem servisu uvek ćete naći adekvatne i orginalne rezervne delove, te nećete morati da brinete o kvalitetu i pouzdanosti posle urađenog servisa na vašem motociklu.

Ujedno se obavezujemo da na svaku našu intervenciju imate garanciju na rezervne delove i rad, a uz sve to Vam pružamo savete našeg višestrukog šampiona Nenada Petrovića Šoneta, koji je svoje dragoceno iskustvo sticao na stazama širom Evrope.

DOBRO NAM DOŠLI !!!
 

 

 

 

Posetite nas na sajmu Auto Expo 2009

24.11.2009.
 

Posetite nas na Sajamu automobila i autokompo-nentistike ’’AUTO EXPO 09’’ od 25. do 29. novembra 2009. u Kragujevcu.....
 

 
           
 
  Copyright © 2006-2009 by Divlji racing. Sva prava zadržana. Created by IMS